Om oss

Karlinds är troligtvis annorlunda från platser som du tidigare besökt online. Det som särskiljer oss är att Karlinds är ett lifestyle community för alla som vill ha mer av det som är positivt och bra i livet. 

 

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är ”ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

Vårt mål är att främja kunskaps och erfarenhetsutbyte mellan människor som vill ha ut mer av livet. Bättre hälsa, skarpare sinne och bättre ekonomiska förutsättningar för att göra mer av det man verkligen vill ägna sin tid åt.

 

Vi reflekterar sällan över, att vi ägnar oss åt personlig utveckling varje dag. Varje lärdom, varje förbättring av hur vi utför dagliga aktiviteter är ett steg framåt i livet. Ett steg framåt varje dag kan ta oss längre än vi någonsin kan föreställa oss.

Ilija Kljajic

Calle Karlsson

Vi som skapat Karlinds

Om mig

Ilija Kljajic

Jag är 36 år. Född i det som kallades Jugoslavien en gång i tiden. Jag kom till Sverige från kriget i Bosnien 1993.

Många års arbete med människor med otaliga exempel på mänskligt lidande har gjort mig övertygad om att det behövs fler personer som kan inspirera och hjälpa andra människor framåt i livet. 

Karlinds för mig är ett verktyg för att kunna hjälpa och inspirera andra till att  leva det bästa livet som är möjligt.

Min dröm är att Karlinds är en plattform där vi samlar tusentals människor som behöver inspiration och människor som vill inspirera andra. Allt på en plats med utvecklingsmöjligheter för alla oavsett vart man befinner dig i livet.

Om mig

Calle 

Jag är 28 år och kommer från Helsingborg. En stad och plats där jag fortfarande bor kvar och trivs väldigt bra. 

Jag är en inbiten optimist som tycker om att se det goda i både människor och världen i stort. Att både bli inspirerad och att inspirera är två saker som ligger mig varmt om hjärtat, det är även detta som ligger till grund för mitt engagemang i Karlinds.

Likt min kollega, har även jag genom års erfarenhet av arbete med människor känt att det behövs fler människor som vågar vara inspirerande och inspirera andra.

Min personliga övertygelse är att det finns dolda talanger hos alla människor, och jag ser det som en del av mitt livsuppdrag att försöka hjälpa andra att finna sina talanger och styrkor.

Att vara dig själv i en värld som konstant försöker göra dig till något annat är den största prestationen.

-Ralph Waldo Emerson

Vår mission

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är ”ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

 

Vår vision

Vår vision med Karlinds är att vi har bidragit till att 100 000 människor lever ett liv fyllt av inspiration, livsglädje och energi.

Hitta rätt inspiration för dig i YouTube djungeln.

Finn inspiration till en bättre dag.

Låt dig inspireras av citat och visdom.

KARLINDS

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är "ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

 

Välkommen till Karlinds.

Få vårt månadsbrev

© 2020 Karlinds