Om oss

Karlinds är troligtvis annorlunda från platser som du tidigare besökt. Karlinds är ett lifestyle community för alla som vill ha mer av det som är positivt och bra i livet. 

 

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är ”ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

Vårt mål är att främja kunskaps och erfarenhetsutbyte mellan människor som vill ha ut mer av livet. Bättre hälsa, skarpare sinne och bättre ekonomiska förutsättningar för att göra mer av det man verkligen vill ägna sin tid åt.

 

Vi tänker sällan på att vi ägnar oss åt personlig utveckling varje dag. Varje lärdom, varje förbättring hur vi utför dagliga aktiviteter är ett steg framåt i livet. Ett steg framåt varje dag kan ta oss längre än vi någonsin kan föreställa oss.

Vi som skapat Karlinds

Om mig

Ilija

Jag är 36 år. Jag kom till Sverige 1993 från balkankriget. Jag är en övertygad optimist när det kommer till varje människas förmåga att bidra till världen på sitt unika sätt.

Många års arbete med människor med otaliga exempel på mänskligt lidande har gjort mig övertygad. Det behövs fler människor som kan inspirera och på så vis hjälpa sig själv och andra framåt i livet. 

Karlinds för mig är ett verktyg för att kunna hjälpa och inspirera andra till att leva det bästa livet som är möjligt.

Min dröm är att Karlinds är en plattform där vi samlar tusentals människor som vill inspirera andra. Allt på en plats med möjligheter för alla oavsett vart man befinner sig i livet.

Om mig

Calle 

Jag är 28 år och kommer från Helsingborg. En stad och plats där jag fortfarande bor kvar och trivs bra. 

Jag är en inbiten optimist som tycker om att se det goda i både människor och världen i stort. Att både bli inspirerad och att inspirera är två saker som ligger mig varmt om hjärtat, det är även detta som ligger till grund för mitt engagemang i Karlinds.

Likt min kollega, har även jag genom års erfarenhet av arbete med människor känt att det behövs fler människor som vågar vara inspirerande och inspirera andra.

Min personliga övertygelse är att det finns dolda talanger hos alla människor, och jag ser det som ett viktigt uppdrag i livet att söka inspirera och hjälpa andra människor att upptäcka sina talanger och styrkor.

Att vara dig själv i en värld som konstant försöker göra dig till något annat är den största prestationen.

-Ralph Waldo Emerson

Vår mission

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är ”ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

 

Vår vision

Vår vision är att Karlinds har bidragit till att fler människor känner sig inspirerade och lever ett liv med mer livsglädje och energi.

Senaste från bloggen

KARLINDS

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är "ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

 

Välkommen till Karlinds.

Få vårt månadsbrev

© 2020 Karlinds