Citat | Arbete | Inspiration & Motivation

Inspirerande och motiverande citat om arbete

Här finner du inspiration i form av tänkvärda och inspirerande citat om arbete från både kända och okända människor. Inspiration är den främsta källan till att vi gör något utöver det vanliga. Det är stunder av inspiration som kan ta oss fler steg fram på en timme än vad vi vanligtvis åstadkommer på flera timmar eller till och med dagar. Tiden att arbeta är när inspirationen flödar. ⁠Finn inspiration med oss.


"Det enda sättet att göra ett fantastiskt arbete är att älska det du gör. Om du inte har hittat det, fortsätt leta. Nöj inte dig."

- Steve Jobs


Gör du ett fantastiskt jobb? Då är sannolikheten stor att du älskar det du gör. Gör du det du vill göra? Då älskar du det du gör, annars kan det inte vara det som du verkligen vill göra. Gör du det som du tror förväntas av dig? Då är sannolikheten liten att du älskar det du gör. Jobbar du bara för att kunna betala dina räkningar? Då är det osannolikt att du gör ett fantastiskt jobb och helt osannolikt att du älskar det du gör. Håller ni med?⁠ ⁠ Mitt mantra. Jag älskar det jag gör för att jag gör mitt yttersta för att hjälpa varje person som jag kommer i kontakt med på bästa möjliga sätt. Förklaring till mantrat är att jag vid en tidpunkt insåg vikten av att ha fokus på de personer som jag hjälper och inte alla de som jag inte hinner hjälpa. Ibland kan det vara till stor hjälp att inse sina begränsingar för att kunna vara nöjd och glad för det arbetet som man faktiskt gör och släppa fokus på det som man inte hinner med.⁠karlinds-fashion-lifestyle-community-personlig-utveckling

Karlinds är ett fashion och lifestyle community som kombinerar mode med personlig utveckling. Vår mission är att förenkla vägen till personlig upplysning och en välklädd garderob.

Gå med