Citat | Stil & Mode | Inspiration

Inspirerande citat om stil och mode

Här finner du inspirerande citat från såväl kända som okända människor. När vi människor tenderar att göra någonting utöver det vanliga så är det ofta inspiration som ligger bakom. Inspiration som vi verkligen kan ta till oss och känna med kring är också de som lämnar störst avtryck efter sig. Ibland kan inspiration komma från människor och platser du inte föreställt dig. Var öppen och låt dig bli inspirerade av oss men även av andra i din omgivning. 


Stil-Sätt-Att-Prata-Karlinds


Det finns, som vi nämnde inledningsvis på denna sida, vissa citat som är mer träffsäkra än andra och det är just dessa som följer med oss en tid framöver. Detta citat summerar på många sätt Karlinds förhållningssätt till stil och mode, som ett verktyg för kommunikation. När kläderna blir någonting mer än just bara kläder, det är då det uttrycksfulla och kreativa inom oss tar sin plats. När du ser dig själv i spegeln innan du lämnar ditt hem, berättar du vem du är med din stil? Låter du diin personlighet synas i plaggen och färgerna som du valt? Stil är ett sätt att berätta vilka vi är utan att använda ord. Mäktigt.


Kläder-Berättar-om-en-person-karlindsStil-är-inte-en-uppvisning-av-rikedom


karlinds-fashion-lifestyle-community-personlig-utveckling

Karlinds är ett fashion och lifestyle community som kombinerar mode med personlig utveckling. Vår mission är att förenkla vägen till personlig upplysning och en välklädd garderob.

Gå med