Inspiration

Karlinds-Fashion-Lifestyle-Community-Inspiration

Insiktsfulla och läsvärda artiklar med fokus på inspiration

Inspiration är ensamt den främsta källan till att människor gör något utöver det vanliga. Det är stunder av inspiration som kan ta oss fler steg fram på en timme än vad vi vanligtvis åstadkommer på flera timmar eller till och med dagar. Tiden att agera är när inspirationen flödar. 


Denna avdelning fokuserar på inspiration. Här kan du ta del av kvalitativa artiklar som har som syfte att inspirera dig till att tänka och agera. Inspiration finns inte alltid där när vi känner att vi har tid att agera. Därför är det viktigt att vara beredd att agera när vi blir inspirerade.

I blickfånget just nu

Konsten-Att-Ge-Råd-Online-Karlinds

Det finns ett uttryck som lyder: nu är goda råd dyra. Uttrycket syftar till att det är mycket brådskande att hitta en lösning på ett problem. Läs och finn inspiration om konsten att ge och ta emot råd.

Kunskapsberikande

Fyra-Dimensioner-Av-Intelligens-Karlinds

Vår intelligens är det som särskiljer oss från djur. Här följer en artikelserie i fyra delar om vår intelligens. De fyra delarna är intellektet, identiteten, minnet och intelligensen. Läs och vidga din syn på människans intelligens och bli inspirerad att tänka annorlunda för att enklare nå dina mål.

Kobe Bryant: Vinnarmentalitet

Vad är inspiration

Ordet inspiration kommer från latinets inspiro vilket betyder att inblåsa, väcka liv i. Definitionen av ordet inspiration är ”ett stimuli som sätter igång mental verksamhet.” 


Om vi följer inspirationens definition inser vi snabbt att inspiration kan hämtas från otaliga källor. Beroende på aktivitet så hämtar vi inspirationen från olika källor. 

Att inspirera och bli inspirerad

När vi inspirerar någon så stimulerar vi personen till mental eller fysisk aktivitet. Blir vi inspirerade så har något eller någon stimulerat våra sinnen och den stimulansen leder till aktivitet. 


Beroende på varje människas unika sinne blir vi inspirerade av olika saker. Vi är unika och tolkar saker på vårt unika sätt och därför är det så att det som funkar för en person funkar inte för en annan. Därför är det viktigt att det finns så många inspirationskällor som möjligt. 


Det är därför lika viktigt att aldrig förringa sin egen förmåga att kunna inspirera någon annan oavsett hur lite. Det kan vara just du som når fram dit ingen någonsin har nått fram tidigare tack vare ditt unika sätt att kommunicera. 

Varför inspiration

Inspiration är källan till allt det bästa vi gör i livet. Inspiration är en drivkraft som ger oss energi och gör oss kreativa. Inspirationen är alltid just nu och vi njuter som aldrig förr av en aktivitet när vi känner oss inspirerade. 


Inspirera och bli inspirerad hos Karlinds Fashion & Lifestyle Community.Upptäck våra artiklar om personlig utveckling, mode, hälsa, inspiration och arbete hos Karlinds Fashion & Lifestyle Community.

karlinds-fashion-lifestyle-community-personlig-utveckling

Karlinds är ett fashion och lifestyle community som kombinerar mode med personlig utveckling. Vår mission är att förenkla vägen till personlig upplysning och en välklädd garderob.

Gå med