Om oss


Om Karlinds | Idén och filosofin

Karlinds är mest troligtvis annorlunda från platser du tidigare besökt online. Det som särskiljer oss är att Karlinds är ett fashion och lifestyle community för alla som delar vårt intresse för mode och personlig utveckling. Hos Karlinds kan du förvänta dig ett växande arkiv med insiktsfulla artiklar skriva av oss bakom Karlinds, våra medlemmar och gästskribenter kombinerat med nätverk av likasinnade.Vår mission

Vår mission är att förenkla vägen till personlig upplysning, för alla. Vårt uppdrag är även att främja kunskapsutbyte mellan människor som har höga ambitioner med sin personliga utveckling.


Vi publicerar löpande insiktsfulla artiklar, artikelserier samt erfarenheter och berättelser från våra medlemmar. Det finns inspiration och kunskap att hämta överallt och det präglar vårt dynamiska community. Vi inspirerar till en tidlöst stilren och hållbar garderob och hos oss finner du tips på klädval för olika tillfällen.


Upptäck artiklar om personlig utveckling, mode, hälsa, inspiration och arbete hos Karlinds Fashion och Lifestyle Community.


Karlinds-Om-Oss-Online

Vad är Karlinds?

Karlinds är ett lifestyle community där människor möts för att utbyta kunskap, insikter och erfarenheter. Vi tror på devisen dress for success. Som vi ser det så kan man kan visa både sig själv, ens karriär och ens personliga utveckling att man menar allvar genom att framställa sig själv på bästa möjliga sätt.


Kunskap är makt och vi fascineras över vilket värde kunskap bär med sig. Ju mer man vet desto bättre förberedd är man för händelser och situationer som uppstår under resans gång. Karlinds är ett community där både mode och personlig utveckling står i centrum, med stilinspiration och artiklar för både män och kvinnor.


Karlinds-om-oss-kläder-preppy

Historien bakom Karlinds lyder som följande...

 ... att det var två vänner som delade passionen för både mode och personlig utveckling och fann sig ofta i oändliga samtal utan att någon av dem tröttnade på varken det ena eller det andra. Det blev mer intressant och fängslande ju mer de läste och grävde i respektive ämne.


Strax utmynnade samtalen till en allt konkretare idé om att förena två världar som de var entusiastiska och passionerade för att göra någonting nytt och annorlunda. Och så föddes Karlinds fashion och lifestyle community.Vår målsättning är alltid att inspirera och bli inspirerade, det är en filosofi som präglar våra värderingar och det vi verkar för. Vi tror på gemensamt lärande och utbyte av erfarenheter, insikter, idéer och tankar. 


Välkommen till Karlinds!


Upptäck våra artiklar om personlig utveckling, mode, hälsa, inspiration och arbete hos Karlinds Fashion & Lifestyle Community.

karlinds-fashion-lifestyle-community-personlig-utveckling

Karlinds är ett fashion och lifestyle community som kombinerar mode med personlig utveckling. Vår mission är att förenkla vägen till personlig upplysning och en välklädd garderob.

Gå med