Stil & Mode

Stil-Mode-Karlinds

Inspirerande och läsvärda artiklar om stil och mode

Stil och mode är båda ämnen som berör oss alla, vi bär alla på en egen personlig stil som ger uttryck för oss som personer och vår identitet. En egen personlig stil är ett sätt att kommunicera med den omvärld som finns omkring oss dagligen. Varje plagg och färg berättar alla en liten historia om oss och vår personlighet och av den anledningen är det svårt att inte fascineras av stil och mode


Stil och mode är av naturliga skäl en viktig del av både kvinnor och mäns liv världen över. Att ha en egen och uttrycksfull stil behöver inte vara synonymt med dyra kläder från designervarumärken, det finns många sätt att skapa en stilren och elegant stil även med kläder från olika prisklasser. Det viktigaste i slutändan är att finna de färger och plagg som framhäver ens personlighet på bästa sätt. 


Här finner du inspirerande artiklar fyllda med tips på både plagg och stil för både män och kvinnor. Finn inspiration från flera skribenter och få stiltips kombinerat med kunskap om både stil och mode. Upptäck hela vårt arkiv av artiklar om stil och mode här eller ta del av artiklarna som är i blickfånget just nu nedan.

I blickfånget

vad-är-stil-mode-karlinds

Vad är stil och mode? Två ord som gärna håller sig i varandras sällskap och det är sällan den ena kommer på tal utan den andre. Vare sig man är intresserad av stil och mode eller inte så har de båda en inverkan på ens liv som man kan vara mer eller mindre medveten om. Stil och mode betyder mest troligtvis olika beroende på vem det är som får uppgiften att försöka definiera innebörden av orden. På ett eller annat vis så har var och en av oss en egen personlig stil, och denna stil kan vara skapt med mer eller mindre medvetna val.

Vi rekommenderar

Att välja rätt kläder till en arbetsintervju kan vara det som avgör om du blir anställd eller inte. Hur du väljer att komma klädd till en arbetsintervju berättar en hel del om dig som person. För du har ju trots allt valt att klä dig på det sättet som du klätt dig av en anledning, eller hur? Genom att välja kläder så har du velat ge uttryck för dig som person, det kan vara i valet av färger men även plagg och kombinationer.

Stil & Inspiration

hur-man-klär-sig-stiligt-karlinds

Att klä sig stiligt är något av en konstform, med rätt kunskap så kan alla lära sig att bemästra den. Det viktigaste är att träna upp förmågan att se vilka plagg och färger som fungerar tillsammans. När tankesättet väl sitter så finns det hur många färg- och plaggkombinationer som helst att experimentera med.

Outfit:  Festkläder för män

När sommaren är kommen så uppstår det ofta festsammanhang där man träffas ihop med nära och kära. Festernas art kan variera från grillkväll med vänner, fest hos någon bekant eller middagsbjudning på en fin restaurang. Oavsett vad det är för kväll så kommer frågan om hur man klär sig till festen och behändigt nog så råkar det vara ämnet i artikeln.


Upptäck våra artiklar om personlig utveckling, mode, hälsa, inspiration och arbete hos Karlinds Fashion & Lifestyle Community.

karlinds-fashion-lifestyle-community-personlig-utveckling

Karlinds är ett fashion och lifestyle community som kombinerar mode med personlig utveckling. Vår mission är att förenkla vägen till personlig upplysning och en välklädd garderob.

Gå med