Vårt community

Fashion och lifestyle community online

Karlinds är ett fashion och lifestyle community för alla. Karlinds är en plats där liksinnade kan utbyta erfarenheter, reflektioner, tankar och idéer med varandra. Vi tror starkt på att det man ger är det man får och det präglar vår mentalitet och speglar vår vilja att dela med oss av insiktsfulla artiklar om både mode och personlig utveckling. Våra medlemmar och besökare har möjlighet att skicka in erfarenheter som de vill dela med sig av och som vi publicerar på vår Karlinds.se som en del i erfarenhets och kunskapsutbytet i vårt community.


Vi tror på att lära av andra och finna lärdom och inspiration i andras erfarenheter och på så vis tillsammans förenkla resan mot personlig upplysning för den som söker. Karlinds är en mötesplats där man kan få inspiration till sin garderob och uppdatera sitt kunskapsförråd samtidigt. 


(Läs mer om Karlinds, communityt, eller vår filosofi).


Karlinds är en källa där det går att ta del av en balanserad blandning av insiktsfulla och tankeväckande artklar och ämnen som rör mode eller personlig utveckling. Du finner även mer djupgående artikelserier där vi specificerar oss och fördjupar oss i ett specifikt ämne eller område. Vi publicerar även medlemmars och besökares erfarenheter som kan vara till nytta för alla hos Karlinds.


(Ta del av någon av Karlinds artiklar här). 

Våra övertygelser

Kunskap är makt och vi fascineras över vilket oerhört värde kunskap bär med sig. Desto mer en person vet desto bättre förberedd är denne för allt som kan dyka upp under resans gång.


Hos Karlinds värdesätter vi personlig utveckling både privat och professionellt och av den anledningen är vi en kunskapsfrämjande plattform där du både kan ta del av och dela med dig av insikter och erfarenheter. Vi publicerar löpande artiklar skrivna av oss och av alla som delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter.


(Ta del av våra artiklar i vårt akriv här).


Vi tror även på vikten av att vara välklädd. Vi uppskattar mode som aldrig går ur tiden. Vi förespråkar kläder, skor och accessoarer som håller hög kvalité i både material och design. I våra ögon så existerar devisen dress for success av en anledning, och det finns en stark korrelation mellan hur vi väljer att presentera och framställa oss själva kontra hur vi blir uppfattade av andra.Vi tror också starkt på att inspirera andra samtidigt som vi blir inspirerade av andra. Karlinds är en plats där erfarenheter, insikter, reflektioner, tankar och idéer utbyts med liksinnade människor som ser värdet i att dela med sig av sina erfarenheter och samtidigt ta lärdom av andras. 


Det är med hjälp av er som vi tillsammans skapar ett lifestyle community där både ens garderob och kunskapsförråd kan utvecklas på samma gång. Vi är övertygade om att det man ger är det man får tillbaka och det präglar vår mentalitet och vad vi står för.


(Dela gärna med dig av erfarenheter eller annat tänkvärt. Skriv till oss på kundtjanst@karlinds.se).


Upptäck våra artiklar om personlig utveckling, mode, hälsa, inspiration och arbete hos Karlinds Fashion & Lifestyle Community.

karlinds-fashion-lifestyle-community-personlig-utveckling

Karlinds är ett fashion och lifestyle community som kombinerar mode med personlig utveckling. Vår mission är att förenkla vägen till personlig upplysning och en välklädd garderob.

Gå med