Search

Energin finns runt dig

Har du någonsin funderat över att din egen energinivå kan variera flera gånger under dagens gång? Det finns många som menar på att energi finns alltid runt omkring oss, vilket innebär att vi kan ta åt oss av den och likväl använda oss den.


Ett bra exempel som många säkert kan relatera till är när någon kommer in i ett rum, ju starkare energin och auran är desto mer uppmärksamhet vänder den till sig. Att bära på en hög energi och en utstrålande aura är någonting som är smittsamt men fungerar även som en slags magnet. Människor dras till personer med mer stark energi och aura, vare sig det rör sig om det personliga, kärleksmässiga eller det affärsmässiga.


Vi människor kan även både ge och få energi av varandra. Har du inte någonsin varit med om att ett kompisgäng kan sitta och ta det lugnt i soffan, exempelvis, varpå någon i kompisgänget får en uppström av energi som denne delar med sig? Vad jag menar är att en i gänget börjar berätta något som får resten av gruppen engagerade i vad som berättas, det kanske till och med skrattas. Plötsligt är samtliga engagerade energifyllda och samtalet är igång. Helt plötsligt vände situationen från en avslappnad energilös sådan till ett energirikt engagerat samtal.


Detta är givetvis bara mina egna analyser av mina egna händelser, men jag upplever det ändå som väldigt tänkvärda meningar. Du får givetvis bedöma själv, och varför inte lämna någon tanke eller två i kommentarsfältet?


/Calle på Karlinds

12 views

Recent Posts

See All

Ovanligt klok kinesisk bonde

Bonden hade en son, en häst, och en väldigt nyfiken granne. En dag glömmer bonden och hans son att stänga inhägnaden och deras häst rymmer till skogs. Den nyfikna grannen sticker huvudet över staketet

KARLINDS

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är "ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

 

Välkommen till Karlinds.

Få vårt månadsbrev

© 2020 Karlinds