Search

Missen vi alla gör

Updated: Aug 26

Verkligheten är här just nu. Ändå spenderar vi ofta 99 procent av vår tid upptagna av tankar. Den tid vi spenderar upptagna av våra tankar är stunder av vårt liv som passerat oss förbi och kommer aldrig tillbaka.Vi har blivit så uppslukade av våra tankar och känslor. Våra tankar skapar våra känslor och vi har förväxlat vårt psykologiska drama med livet. Vet du vad? Livet fortsätter även när vi inte tycker och tänker en massa. Oftast fungerar livet till och med mycket bättre i dessa ögonblick när vi närvarande i ögonblicket eller situationen.


Vi njuter som mest när vi blir uppslukade av det vi gör. Ögonblick som detta behöver vi inte tänka något. Det bara kommer till oss. Stunder som denna vet vi instinktivt vad vi behöver göra och vi gör allt som är nödvändigt, varken mer eller mindre, utan att tänka och analysera.


Vi ser helt enkelt klart.


People have fallen in love with words and lost the world. It's time to regain it.
3 views

Recent Posts

See All

Ovanligt klok kinesisk bonde

Bonden hade en son, en häst, och en väldigt nyfiken granne. En dag glömmer bonden och hans son att stänga inhägnaden och deras häst rymmer till skogs. Den nyfikna grannen sticker huvudet över staketet

Energin finns runt dig

Har du någonsin funderat över att din egen energinivå kan variera flera gånger under dagens gång? Det finns många som menar på att energi finns alltid runt omkring oss, vilket innebär att vi kan ta åt

KARLINDS

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är "ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

 

Välkommen till Karlinds.

Få vårt månadsbrev

© 2020 Karlinds