Videos

I videon kan du höra en samling av de bästa delar ur en intervju där Kobe Bryant berättar sin ärliga historia om vad som krävdes av honom för att bli en av historiens största idrottsmän. Han delar med sig av livserfarenhet, visdom och strategi om tankesätt för att uppnå något extraordinärt.

I videon kan du höra Mel Robbins inspirerande historia från upplevelsen av livets botten till att ta tag i livet. Hon förklarar hur vår egen hjärna hindrar oss från att uppnå något mer än vad vi redan är bekväma med att göra. Mel delar med sig av ett enkelt trick som vi kan använda oss av för att ta tag i allt det som vi skjuter upp på framtiden.

I videon kan du höra en del av ett tal från Admiral William McRaven till examinerade studenter på Texas University. Han belyser vikten av att göra de små sakerna i livet som att bädda sin säng, omfamna sina rädslor och förändra världen till det bättre för kommande generationer.

I videon kan du höra ett motiverande tal från skådespelaren Matthew McConaughey. Han delar med sig av dem bästa råd han kan ge utifrån sin erfarenhet av livet. I videon pratar Matthew om den viktigaste frågan alla behöver besvara för möjligheten till ett fulländat liv; Vad är framgång för dig?

Livet är som att cykla.

För att kunna hålla balansen måste du fortsätta röra dig framåt.

- Albert Einstein

KARLINDS

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är "ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

 

Välkommen till Karlinds.

Få vårt månadsbrev

© 2020 Karlinds