Videos

Mel Robbins tar oss till hemligheten om motivation. Mel delar med sig av ett enkelt trick som vi kan använda för att ta tag i det som vi skjuter upp.

Utvalda frågor och svar från intervju med Kobe Bryant. Kobe svarar vad som tog honom till platsen som en av historiens största idrottsmän. 

Admiral William McRaven talar till nyutexaminerade studenter på Texas University och belyser vikten av att göra de små sakerna i livet rätt. 

Skådespelaren Matthew McConaughey delar med sig av dem bästa insikter han har samlat på sig i sitt liv. Matthew tar upp den viktigaste frågan alla behöver besvara för möjligheten till ett fulländat liv; Vad är framgång för dig?

Kraftfullt motivationstal om hur kämpigt det är att möta sina rädslor, sticka ut ur mängden och våga följa sina drömmar. Tänkvärt budskap som ger en energi.

Livet är som att cykla.

För att kunna hålla balansen måste du fortsätta röra dig framåt.

- Albert Einstein

KARLINDS

Vår mission är att förenkla vägen till personlig utveckling för alla. Vår definition av personlig utveckling är "ett steg framåt mot mer av det som du betraktar som bra och positivt i livet”.

 

Välkommen till Karlinds.

Få vårt månadsbrev

© 2020 Karlinds